Sok imbir z cytryną 100%
Sok imbir z cytryną 100%
Naturalny sok wyciskany z kłączy imbiru i owoców cytryny. Produkt poddany lekkiej pasteryzacji. Posiada charakterystyczny dla składników ostry i kwaśny smak.
- 100% soku -
- wytłoczony z kłączy imbiru i owoców cytryny -
ZASTOSOWANIE
Sok można rozcieńczyć wodą, dodawać do herbaty, do koktajli lub przygotować odpornościowy "shot".
SKŁAD
Sok z imbiru 80%, sok z cytryny 20%
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 4 st.C. przez okres do 2 tygodni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła. Przed użyciem wstrząsnąć. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Kolor, smak i aromat mogą się różnić w zależności od odmian, nasłonecznienia i nawodnienia owoców w danej partii.
WARTOŚCI ODŻYWCZE SOKU IMBIR + CYTRYNA
Wartość odżywcza | w 100 ml |
wartość energetyczna | 89 kJ / 21 kcal |
tłuszcz | 0,2 g |
-w tym kwasy tłuszczowe | <0,1 g |
węglowodany | 3,7 g |
-w tym cukry | 1,5 g |
błonnik | 0 g |
białko | 0,96 g |
sól* | 0,01 g |
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
**zawiera jedynie naturalnie występujące cukry
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w podwyższonej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
PRODUCENT:
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.