Pasta orzechowa miód + kakao
PASTA ORZECHOWA MIÓD + KAKAO
Pasta orzechowa arachidowa jest klasykiem wśród past, jednak dodatek miodu i kakao jest strzałem w dziesiątkę !
Pasta orzechowa z miodem i kakao doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ciast, deserów i różnego rodzaju przekąsek. Świetnie komponuje się też z naleśnikami i goframi, ale również z waflami ryżowymi.
w 100% naturalna
bez dodatku oleju palmowego
bez dodatku soli
SKŁADNIKI
Orzeszki ziemne (arachidowe) prażone 87%, miód 9%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4%
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
DODATKOWE INFORMACJE
Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.
Wartość odżywcza produktu |
W 100 g |
W porcji 25 g |
%RWS* w 25 g |
Wartość energetyczna |
2315 kJ / 558 kcal |
579 kJ / 140 kcal |
7 % |
Tłuszcz |
40,5 g |
10,1 g |
14 % |
Węglowodany |
18,0 g |
4,5 g |
2 % |
Błonnik |
7,6 g |
1,9 g |
- |
Białko |
26,5 g |
6,6 g |
13 % |
Sól** |
0,07 g |
0,02 g |
< 1% |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.