Syrop klonowy
SYROP KLONOWY
Syrop klonowy to substancja słodząca. Stosuje się go jako polewę do naleśników i gofrów. Jest też ciekawym dodatkiem do jogurtów, lodów i deserów.
Składniki
Syrop klonowy
Sposób użycia:
Stosować według uznania.
Wartość odżywcza produktu |
w 100 g |
w porcji 50 g |
%RWS* w 50 g |
Wartość energetyczna |
1100 kJ / 260 kcal |
550 kJ /130 kcal |
7 % |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g 0 g |
0 g 0 g |
0 % 0 % |
Węglowodany - w tym cukry |
65 g 65 g |
32,5 g 32,5 g |
13 % 36 % |
Błonnik |
0 g |
0 g |
- |
Białko |
0 g |
0 g |
0 % |
Sól** |
0,01 g |
< 0,01 g |
< 1 % |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.