Dodakowe informacje
KategoriaKategoria: Cukry i słodziki
Kraj pochodzeniaKraj pochodzenia: Iran

Syrop daktylowy

10,15 zł Brutto

Dostępne warianty produktu

Wybierz: Nazwa produktu: Rozmiar opakowania: Cena:
Syrop daktylowy 350 g 10,15 zł
Ilość:
chevron_left chevron_right

SYROP DAKTYLOWY

Syrop z daktyli to substancja słodząca.

Stosuje się go do wypieków oraz jako polewa do ciast, deserów, naleśników, owsianek, omletów, lodów, gofrów, a także do słodzenia napojów.

Składniki

Syrop z daktyli

Sposób użycia:

Stosować do słodzenia według uznania.

Wartość odżywcza produktu

w 100 g

w porcji 50 g

%RWS* w 50 g

Wartość energetyczna

1252 kJ / 298 kcal

626 kJ / 149 kcal

7 %

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0 g

0 g

0 g

0 g

0 %

0 %

Węglowodany

- w tym cukry

68,1 g

61,9 g

34,05 g

30,95 g

13 %

34 %

Błonnik

8,1 g

4,05 g

-

Białko

2,4 g

1,2 g

2 %

Sól**

0 g

0 g

0 %

Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

 INFORMACJE O ALERGENACH 

W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

______________________________________________________________________________________________________________

UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.

Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.

Opis

Kraj pochodzenia
Iran

Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.

Zobacz także