 
      
     
      
     
      
     
          Syrop klonowy to substancja słodząca. Stosuje się go jako polewę do naleśników i gofrów. Jest też ciekawym dodatkiem do jogurtów, lodów i deserów.
Syrop klonowy
Stosować według uznania.
| Wartość odżywcza produktu | w 100 g | w porcji 50 g | %RWS* w 50 g | 
| Wartość energetyczna | 1100 kJ / 260 kcal | 550 kJ /130 kcal | 7 % | 
| Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g 0 g | 0 g 0 g | 0 % 0 % | 
| Węglowodany - w tym cukry | 65 g 65 g | 32,5 g 32,5 g | 13 % 36 % | 
| Błonnik | 0 g | 0 g | - | 
| Białko | 0 g | 0 g | 0 % | 
| Sól** | 0,01 g | < 0,01 g | < 1 % | 
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.