Sok z pigwowca 100%
Sok z pigwowca 100%
- 100% soku -
- wytłoczony z całych owoców pigwowca -
Naturalny sok z pigwowca tłoczony na zimno z całych owoców i poddany lekkiej pasteryzacji. Owoce pigwowca zawierają dużo witaminy C, która wzmacnia naszą odporność, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.
ZASTOSOWANIE
Sok z pigwowca najlepiej dodać do herbaty. Dzięki niemu herbata ma wyjątkowy aromat. Sok z pigwowca świetnie zastąpi cytrynę.
SKŁADNIKI
100% soku z pigwowca
DODATKOWE INFORMACJE
Kolor i smak soku jest zależny od stopnia dojrzałości owoców. Sok zawiera jedynie naturalnie występujące cukry w owocach. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Sok może się również rozwarstwiać. Sok z pigwowca posiada specyficzny dla owoców zapach i smak.
WARTOŚCI ODŻYWCZE PRODUKTU
Wartość odżywcza |
100 ml |
Wartość energetyczna | 99 kJ / 24 kcal |
Białko | < 0,20 g |
Węglowodany | 5,31 g |
Cukry | 1,68 g |
Tłuszcz | < 0,10 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | < 0,10 g |
Błonnik | 1,14 g |
Sód* | < 30,0 mg |
Możliwe naturalne odchylenia.
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
PRODUCENT:
ZIELONA TŁOCZNIA
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.