Skórka pomarańczy w czekoladzie deserowej
SKÓRKA POMARAŃCZY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ
Skórka pomarańczowa oblana czekoladą deserową to pyszna i słodka przekąska w ciągu dnia. Opakowanie skórki pomarańczowej w czekoladzie możesz zabrać ze sobą do szkoły, do pracy, na wycieczkę bądź gdziekolwiek zechcesz !
SKŁADNIKI
Czekolada 82% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny [palmowy, shea], emulgator: lecytyny [z soi], polirycynooleinian poliglicerolu: aromat), skórki pomarańczy kandyzowane 33% (cukier, skórka pomarańczowa, mąka ryżowa, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, natiralny aromat pomarańczowy z innymi naturalnymi aromatami), środek nabłyszczający 1% (substancja glazurująca - guma arabska, cukier, syrop glukozowy).
Masa kakaowa minimum 43%.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1893 kJ / 452 kcal |
Tłuszcz, w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone |
20 g 13 g |
Węglowodany, w tym: - cukry |
60 g 58 g |
Białko | 3,8 g |
Sól* | 0,02 g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.