Migdały w białej czekoladzie z cynamonem
MIGDAŁY W BIAŁEJ CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM
Migdały oblane białą czekoladą z cynamonem to pyszna i słodka przekąska w ciągu dnia. Opakowanie migdałów w czekoladzie możesz zabrać ze sobą do szkoły, do pracy, na wycieczkę bądź gdziekolwiek zechcesz !
SKŁADNIKI
Czekolada biała 73% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku [z mleka], emulgatory: lecytyny [z soi], policynooleinian poliglicerolu, aromat), migdały prażone 25%, środek nabłyszczający 1% (substancja glazurująca - guma arabska, cukier, syrop glukozowy), cynamon 1%.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2276 kJ / 544 kcal |
Tłuszcz, w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone |
35 g 15 g |
Węglowodany, w tym: - cukry |
51 g 46 g |
Białko | 8,7 g |
Sól* | 0,2 g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.