Zestaw 4 kremów (KarmEla z solą, ChocoEla white, MalinEla, OrangEla)
Zestaw 4 kremów
- bez dodatku oleju palmowego -
- bez dodatku soli i cukru -
- odpowiedni dla wegetarian -
KARMELA Z SOLĄ - krem o smaku karmelowym z solą morską
SKŁADNIKI
substancja słodząca (maltitole), tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), skrobia kukurydziana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), sól morska 0,5%, barwnik (beta-karoten).
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
DODATKOWE INFORMACJE
Olej na powierzchni kremu jest zjawiskiem naturalnym.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Produkt może zawierać: orzechy, soję, zboża zawierające gluten.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2169 kJ / 524 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
41 g 13 g |
Węglowodany - w tym cukry |
50 g |
Białko | 6,0 g |
Sól* | 0,56 g |
CHOCOELA WHITE - krem o smaku białej czekolady
SKŁADNIKI
substancje słodzące: (maltitole, glikozydy stewiolowe), tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne 11%, skrobia kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone 1,3%, emulgator: lecytyny słonecznikowe, aromat.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
DODATKOWE INFORMACJE
Olej na powierzchni kremu jest zjawiskiem naturalnym.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2124 kJ / 514 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
39 g 13 g |
Węglowodany - w tym cukry |
55 g |
Białko | 3,3 g |
Sól* | 1,0 g |
MALINELA WHITE - krem biały o smaku malinowym
SKŁADNIKI
substancje słodzące: (maltitole, glikozydy stewiolowe), tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne, skrobia kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone, aromaty emulgator: lecytyny słonecznikowe.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
DODATKOWE INFORMACJE
Olej na powierzchni kremu jest zjawiskiem naturalnym.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Produkt może zawierać: orzechy, soję, zboża zawierające gluten.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2161 kJ / 523 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
41 g 12 g |
Węglowodany - w tym cukry |
54 g |
Białko | 3,2 g |
Sól* | 0,11 g |
ORANGELA CHOCO - krem kakaowy o smaku pomarańczowym
SKŁADNIKI
substancje słodzące: (maltitole, glikozydy stewiolowe), tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 8%, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny słonecznikowe, aromaty.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
DODATKOWE INFORMACJE
Olej na powierzchni kremu jest zjawiskiem naturalnym.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Produkt może zawierać: orzechy, soję, zboża zawierające gluten.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2089 kJ / 505 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
39 g 13 g |
Węglowodany - w tym cukry |
51 g |
Białko | 4,3 g |
Sól* | 0,09 g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.