Migdały w karmelu
Migdały w karmelu
Migdały w karmelu to pyszna przekąska do schrupania samodzielnie, ale także sprawdzi się jako dodatek do deserów, ciast, tortów czy placków. Posiekane migdały w karmelu mogą stanowić bardzo intrygujący dodatek do kremów, mas. Dodatkowo migdały w karmelu mogą stanowić dodatek do wytrawnych dań stanowiąc ciekawy dodatek np. do sałatek.
SKŁADNIKI
Migdały prażone, cukier, syrop glukozowy, substancje glazurujące: guma arabska (E414), wosk pszczeli (E901)
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA MIGDAŁÓW W KARMELU
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2328 kJ / 556 kcal |
Tłuszcz, w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone |
33 g 2,6 g |
Węglowodany, w tym: - cukry |
47 g 34,5 g |
Błonnik | 8,3 g |
Białko | 14,2 g |
Sól* | 0,04 g |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.