KategoriaKategoria: Orzechy, pasty i przekąski
Kraj pochodzeniaKraj pochodzenia: Gruzja

Pasta z orzechów laskowych

22,85 zł Brutto

Dostępne warianty produktu

Wybierz: Nazwa produktu: Rozmiar opakowania: Cena:
Pasta z orzechów laskowych 300 g 22,85 zł
Ilość:
chevron_left chevron_right

Pasta z orzechów laskowych

Pasta z orzechów laskowych sprawdzi się jako dodatek do lodów, naleśników, tostów i pieczywa.

Składniki

100 % orzechy laskowe prażone

 

100 % NATURALNA
BEZ DODATKU OLEJU PALMOWEGO

BEZ DODATKU SOLI I CUKRU

 

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.

Dodatkowe informacje

Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

Wartość odżywcza produktu

W 100 g

W porcji 25 g

%RWS* w 25 g

Wartość energetyczna

2793 kJ / 677 kcal

698 kJ / 169 kcal

8 %

Tłuszcz
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

63 g
  4,51 g

15,8 g
1,1 g

23 %
6 %

Węglowodany
- w tym cukry

6 g
4 g

1,5 g
1,0 g

1 %
1 %

Błonnik

8,9 g

2,2 g

-

Białko

17 g

4,3 g

9 %

Sól**

0,01 g

< 0,01 g

< 1 %

Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

______________________________________________________________________________________________________________

UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.

Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.

Opis

Kraj pochodzenia
Gruzja

Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.

Zobacz także