Napój sojowy (bez dodatku cukrów)
Napój sojowy bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1l NATUMI
Wegański Napój Sojowy bez dodatku cukru jest nie tylko czysto roślinny, ale także pyszny w smaku i bogaty w białko roślinne. Wszystkie napoje sojowe Natumi są produkowane w Niemczech. Napój Sojowy Natumi zawiera wyłącznie naturalne występujące cukry. Delektuj się nim w czystej postaci, jako dodatek do smoothie lub w ulubionym musli. Nadaje się również do gotowania lub pieczenia - prawdziwie wszechstronny!
- naturalnie wolne od białek mleka, laktozy i glutenu
- bez dodatku cukrów
- źródło białka roślinnego
- zawiera kwasy tłuszczowe nienasycone
- produkt UHT
SKŁADNIKI
woda, soja* (9%) (*składniki ekologiczne)
DODATKOWE INFORMACJE
Przed spożyciem wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 4 dni. Nie nadaje się dla niemowląt.
WARTOŚCI ODŻYWCZE NAPOJU SOJOWEGO BEZ DODATKU CUKRU
Wartość odżywcza | w 100 ml |
wartość energetyczna | 173 kJ / 41 kcal |
tłuszcz | 2,1 g |
w tym - kwasy tłuszczowe nasycone - kwasy tłuszczowe jednonienasycone - kwasy tłuszczowe wielonienasycone |
0,6 g 0,6 g 0,9 g |
węglowodany | 2,0 g |
-w tym cukry | 0,8 g |
błonnik | < 0,5 g |
białko | 3,5 g |
sól* | 0,05 g |
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
_______________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Producent : NATUMI
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.