Napój owsiano - sojowy BARISTA
Napój owsiano-sojowy BARISTA bez dodatku cukrów BIO 1l NATUMI
Wegański Napój owsiano-sojowy jest nie tylko czysto roślinny, ale również pyszny w smaku. Natumi Barista jest produkowany w Niemczech, a owies pochodzi bezpośrednio z regionów zbożowych w Niemczech. Łagodna naturalna słodycz jest wynikiem procesu fermentacji, bez dodatku cukru. Napój Barista można wspaniale spieniać i dlatego szczególnie nadaje się do delektowania się kawą, ale oczywiście można go również używać do gotowania lub pieczenia - naprawdę wszechstronny!
- naturalnie wolny od laktozy
- delikatna naturalna słodycz
- bez dodatku cukrów
- wyprodukowane z całego ziarna owsa
- idealny do stworzenia pysznej pianki w cappuccino lub caffe latte
- produkt UHT
SKŁADNIKI
woda, owies pełnoziarnisty* (10%), soja* (2%), olej słonecznikowy*, sól morska (*składniki ekologiczne)
DODATKOWE INFORMACJE
Przed spożyciem wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni. Nie nadaje się dla niemowląt. Zawiera cukry pochodzące z fermentacji owsa.
WARTOŚCI ODŻYWCZE NAPOJU OWSIANO-SOJOWEGO BARISTA
Wartość odżywcza | w 100 ml |
wartość energetyczna | 232 kJ / 55 kcal |
tłuszcz, w tym - kwasy tłuszczowe nasycone - kwasy tłuszczowe jednonienasycone - kwasy tłuszczowe wielonienasycone |
1,8 g 0,4 g 0,6 g 0,8 g |
węglowodany | 8,4 g |
-w tym cukry | 5,5 g |
błonnik | < 0,5 g |
białko | 1,2 g |
sól | 0,13 g |
_______________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Producent : NATUMI
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.