Baton daktylowy z kokosem i migdałami 40 g
Baton daktylowy z kokosem i migdałami
Doskonała kompozycja daktyli, kokosa i migdałów. Sprawdzi się jako przepyszna i zdrowa przekąska w ciągu dnia.
Składniki
Daktyle suszone 60%, wiórki kokosowe 10%, mąka migdałowa 10%, pasta migdałowa 10%, pasta kokosowa 10%.
100 % NATURALNY
BEZ DODATKU CUKRÓW - zawiera tylko naturalnie występujące cukry
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto
40 g
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza produktu |
w 100 g |
w porcji 40 g |
%RWS* w 40 g |
Wartość energetyczna |
1777 kJ / 425 kcal |
711 kJ / 170 kcal |
8 % |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
23,1 g 11,5 g |
9,2 g 4,6 g |
13 % 23 % |
Węglowodany - w tym cukry |
43,3 g 41,2 g |
17,3 g 16,5 g |
7 % 18 % |
Błonnik |
11,8 g |
4,7 g |
- |
Białko |
7,1 g |
2,8 g |
6 % |
Sól** |
0,1 g |
0,03 g |
< 1 % |
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
______________________________________________________________________________________________________________
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.
Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.
Wszelkie materiały (treści, teksty itp.) przedstawione w sklepie TARGROCH dostępne pod adresem www.targroch.pl są objęte prawem autorskim i podlegają ochronie na mocy „Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych” z dnia 4 lutego 1994 r. (tekst ujednolicony: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631). Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione.