Imbir kandyzowany płatek

Kraj pochodzenia: Tajlandia

Imbir kandyzowany płatek Zobacz większe
wybierz:
nazwa:
waga:
cena:
Imbir kandyzowany płatek
500 g
1250
Imbir kandyzowany płatek
1 kg
2300

    Składniki: Imbir suszony (12,96%), cukier (74,01 %) , kwas cytrynowy (1,2%), substancja konserwująca  SO2
    (dwutlenek siarki ) (0,01% )Korzeń imbiru obrany ze skórki , pokrojony w płatki . Gotowany w syropie cukrowym.

    Zastosowanie:  dodatek do herbat,który nada wspaniałego smaku i aromatu.

    Wartość odżywcza produktu

    W 100 g

    W porcji 50 g

    %RWS* w 50 g

    Wartość energetyczna

    1529kJ/360 kcal

    765 kJ/ 180 kcal

    9 %

    Tłuszcz

    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0 g

    0 g

    0 g

    0 g

    2 %

    0 %

    Węglowodany

    - w tym cukry

    89 g

    74 g

    44,5 g

    37 g

    17 %

    41 %

    Błonnik

    0 g

    0 g

    -

    Białko

    0 g

    0 g

    -

    Sól

    0,03 g

    0,02 g

    < 1%

    Możliwe naturalne odchylenia. Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. *RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

    Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    Informacja o alergenach –W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty z, produktyzawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

      Tagi:
    f
    g+
    tTweety na temat @Targroch